Cookie- og privatlivspolitik for hotellerne i Hedeby Hotel Group

1. EJEROPLYSNINGER

Denne politik gælder for følgende hoteller, som er en del af Hedeby Hotel Group:

Politikken omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via hjemmesider, bookingsystemer, tilfredshedsmålinger, nyhedsbreve og andre tilsvarende systemer, der anvendes til betjening og kommunikation med ovenstående hotellers gæster.

2. HVAD ER COOKIES?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

2.1 DEKLARATION AF VORES WEBSITES BRUG AF COOKIES
Vi anvender følgende typer cookies på vores websites:
- Teknisk funktionalitet (1. part + 3. part)
- Trafikmåling (1. part + 3. part)
- Annonce-afvikling, frekvens, brugermåling o.lign. (3. part)
- Adfærds-baseret individuelt målrettet annoncering (3. part)


2.4 HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITES
Vores websites anvender cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling. Disse hjælper os med at analysere, hvordan brugere anvender siden. Hedeby Hotel Group vil gøre brug af disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiderne, til at indsamle rapporter om aktivitet på hjemmesiderne til operatører af hjemmesiden og til at yde andre serviceydelser med relation til hjemmesideaktivitet og Internetbrug. Vi vil også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvor dette er påkrævet ved lov, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Hedeby Hotel Group. Du kan afslå anvendelsen af cookies ved at vælge den indstilling på din browser. Du skal dog være opmærksom på, at du derved måske ikke kan anvende denne hjemmeside fuldt ud.

2.3 SÅDAN SLETTER DU COOKIES
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.4 HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Vi indsamler og anvender personoplysninger når du booker værelse og køber andre varer og services hos vores hoteller. Vi indsamler og anvender desuden oplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller kundeklub, samt når du udfylder andre formularer / skemaer med dine oplysninger.

Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til vores gæster, blandt andet med henblik på at målrette vores markedsføring til de enkelte gæster.

I forbindelse med vores behandling af persondata, anvender vi udvalgte eksterne databehandlere, som har indgået databehandleraftale med Hedeby Hotel Group, og kun behandler data efter vores anvisninger. Personoplysinger videregives i øvrigt ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

3.1 HVILKE DATA INDSAMLES, OG HVOR LÆNGE OPBEVARES DE?
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

3.2 KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på ovenstående kontaktinfo. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.3 NYHEDSBREVE, KUNDEKLUB OG ERHVERVSAFTALER
Tilmelding til vores nyhedsbrev og kundeklub erhvervsaftaler er helt frivilligt. Når du tilmelder dig nyhedsbrev, kundeklub eller erhvervsaftale, som gælder alle hotellerne, så accepterer du samtidig at alle 3 hoteller deler de oplysninger om dig, der relaterer sig til nyhedsbreve, kundeklub eller erhvervsaftale.

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrev, kundeklub eller erhvervsaftale, kan du til hver en tid framelde dig igen, og anmode om at vi sletter dine personoplysninger.

3.4 ANDEN DELING AF PERSONOPLYSNINGER MELLEM HOTELLERNE
Hotellerne i Hedeby Hotel Group anvender i flere tilfælde samme tekniske systemer på tværs af de tre hoteller. Hotel Svanen ApS optræder derfor i flere sammenhænge som databehandler på vegne af alle hotellerne i Hedeby Hotel Group.

3.5 BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: billund@hotelsvanen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.