Danish
English

 

Golfophold

Golfophold på Hotel Svanen og Gyttegård Golfklub.

Ta' golftasken med på ferie...Hotel Svanen ligger blot 5 km fra Gyttegård Golf Klub. Det er et golfophold i pragtfulde omgivelser tæt på Billund. Hotel Svanen er det perfekte udgangspunkt for et golfophold i Billund - især hvis man ønsker at kombinere golf med god mad og stemningsfulde, hjemlige omgivelser.

Gyttegård Golf Klub ligger ved det fredede område Grene Sande. Golfcentret ligger i Gyttegård plantage, med Grene Sande som nærmeste nabo. Den 18-hullers golfbane er anlagt i et let kuperet terræn, vekslende mellem skovhuller og åbent landskab med sublim udsigt fra 5. og 7. tee. Banen er let at gå, da den ikke har store stigninger, men den har ikke desto mindre vist sig en udfordring for flere elitegolfspillere.

Start dit golfophold på Billund med en drink i vores lounge, hvor ilden knitrer i pejsen. Vi indbyder til cocktail hour i den hyggelige loungebar med musik. Middagen serveres i den for Billund kendte Restaurant No 8, hvorefter man kan slappe af med en kop kaffe og avec foran pejsen i vores lounge. 

Opholdet includerer:
1 x greenfee til Gyttegård Golfklub
- 3 retters gourmet menu, kaffe og chokolade
- Overnatning i dejlige værelser med stor komfort
- Stor morgenbuffet

Priser:
Vi tilbyder golfopholdet på vores udsøgte værelser:

Type:

Business

Superior

Junior Suite

1 person

1.595 kr.

1.750 kr.

1.900 kr.

2 personer (pr. pers.)

1.195 kr.

1.295 kr. 

1.395 kr. 

Tilbuddet gælder ikke 15/6 - 15/8
Overnatning i Business værelse i forbindelse med et Golfophold, kan kun bookes via info@slet-dette.hotelsvanen.dk eller via telefon +45 75 33 28 33. Vi tager gebyr ved betaling med kreditkort - Garanti & annulleringsbetingelser