Hotel Svanen er et topmoderne og professionelt hotel med en hyggelig og stilet restaurant, professionel service og ikke mindst et køkken i international topklasse!

Vi har fornøjelsen af at kunne byde velkommen til op til 200 personer i separat lokale kun for jeres gæster.

Få jeres velkomstdrink i loungen – eller udenfor på terrassen hvis vejret tillader dette – i dejlig, hyggelig atmosfære.

Vi har dejlige værelser med eget bad, toilet og fjernsyn til Jeres overnattende gæster. Vi tilbyder et gratis værelse til værtsparret, og speciel pris på værelser til de øvrige værelser.

På Hotel Svanen er mad og drikke i top. Vores gastronomi er en god blanding af det danske, franske og italienske køkken, hvilket giver gæsterne en udsøgt kulinarisk oplevelse.

Med disse rammer, er vi sikre på, at jeres fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Du/i er naturligvis altid meget velkommen til at komme ud og få en fremvisning af vores selskabslokaler. Ring og aftal en tid der passer dig/jer.

Vi glæder os til at byde Jer og Jeres gæster velkommen til en dejlig fest.

Vi leverer også mad ud af huset.

- Vi mødes om store oplevelser…

Få inspiration til din næste fest!
Vi har sammensat forskellige arrangementpakker. Hvis du vil have yderligere information og detaljer om retter, vine osv kan du se dette i vores selskabsmenukort som kan downloades her.

For yderligere information og bestilling, kontakt vores Restaurantchef.

• Husets velkomstdrink

• Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder

• 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum

• Kaffe/the med småkager • Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

 

Pris pr. person 695kr.
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud: 298kr.

 

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):

• Rejecocktail • Tarteletter med høns i asparges

• Serranoskinke, melon og ruccola

• Oksecarpaccio, basilikumspesto og salat

 

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

• Gl. dags kalvesteg med waldorfsalat, surt, brune og hvide kartofler

• Svinemørbrad a la creme, med surt og råstegte kartofler

• Kyllingebryst, svampe, stegte kartofler og cremet estragonsauce

• Sprængt kalvebryst, peberrodssauce, sæsonens kål

 

Vælg frit mellem 4 desserter:

• Iskage med knas og chokoladesauce

• Brownie med vaniljeis og frugt

• Rødvinspocheret pære med mazarinkage

• Hotel Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)

• Husets velkomstdrink

• Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder

• 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum

• Kaffe/the med chokolade

• Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

 

Pris pr. person 748kr.
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud: 348kr.

 

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):

• Torsk, Bacon, Peberrod

• Unghane, Urter, Skorzonerrødder

• Svinekæber, Rødbede, Kartoffel

• Confiteret laks, Rygeost, Agurk

 

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

• Oksefilet, Variation af løg, Trøffelsauce

• Kalvefilet, Gulerødder, Anis-/Enebærglace

• Lammeculotte, Rødbede, Æble

• Perlehøne, Spinat, Pastinakker

 

Vælg frit mellem 4 desserter:

• Skyr, Agurk, Hvid Chokolade

• Panna Cotta, Melon, Basilikum • Citron, Marengs, Lakrids

• Hvid chokolade, Hyldeblomst, Rabarber (efter sæson)

• Lækker velkomstdrink

• Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder

• 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum

• Kaffe/the med kransekage eller chokolade, samt 1 avec pr. pers

• Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

 

Pris pr. person 798kr.
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud: 395kr.

 

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):

• And, Jordskokker, Hasselnødder

• Røget laks, Peberrod, Malt

• Jomfruhummer, Creme Fraiche, Dild

• Oksehale, Hvid Chokolade, Urteemulsion

 

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

• Krondyrfilet, Æble, Løg

• Oksemørbrad, Blomkål, Trøffel

• Kalvemørbrad, Svampe, Skorzonerrødder

• Duroc (Gris), Madeira, Kastanjer

 

Vælg frit mellem 4 desserter:

• Jordbær, Jordbær, Jordbær (efter Sæson)

• Gateau Marcel, Youghurt, Vanilje

• Mandel, Æble, Pistacie

• Frisk ost, Gulerod, Passion

Min. 20 couverter

• Skyr og Yoghurt

• Müsli og Crunch

• Tørrede frugter

• Scrambled eggs med bacon og brunchpølser

• Lun leverpostej med ristede svampe

• Saltet og tørt kød (fra Spanien og Italien)

• Røget laks

• Røget hellefisk

• 3 oste med oliven og marinerede nødder

• Pandekager med ahornsirup

• Croissanter med og uden chokolade/nougat

• Scones med marmelade

• Nutella

• Udskåret frugt

• Smoothies

• Juice

• Kaffe & the

• Friskbagt brød og rugbrød

 

Brunchbuffeten serveres kl. 10.30 - 13:30

 

Pris. pr person 235kr.

 

Opgrader jeres brunch med et glas mousserende vin.

1 glas mousserende vin 35kr pr. person

Den klassiske buffet
min. 20 couverter

• Fisketerrine med dild og rejer

• Fiskefilet med citron og remulade

• Gravad laks med farin-sennepsdressing

• Landskinke med salat og dressing

• Lun grøntsagstærte

• Frikadeller med kold kartoffelsalat

• Svinemørbrad a la creme

• Hvid og blå skimmelost med nødder og oliven

• Cheesecake med lune bær

• Brød og smør

Pris pr. person 275kr.

 

Buffet-idé 1 - Byg selv
min. 20 couverter

Sammensæt 7 af retterne herunder efter eget ønske

• 2 slags sild med grov karrysalat

• ½ æg med rejer og mayonnaise

• Gravad laks med farin-sennepsdressing

• Roastbeef med pickles og peberrod

• Tarteletter med høns i asparges

• Lun leverpostej med svampe og bacon

• Små hakkebøffer med løg og surt

• Kamsteg med rødkål

• Frikadeller med kold kartoffelsalat

• Svinemørbrad a la creme

• Sønderjyske kålpølser med stuvet hvidkål

• Stegt kyllingebryst med timian og hvidløg

• Udvalg af oste med nødder og oliven

• Mandelmazarin med vaniljecreme

Udover de 7 retter serveres der brød og smør

Pris pr. pers. 325kr.

 

Buffet-idé 2
min. 20 couverter

• Laksetatar, Urtecreme, Bladselleri

• Røget tun, Sesam, Marinerede urter

• Bresaola, Tomattærte, Syltede løg

• Fanøskinke, Artiskokker, Rygeost

• Pasta, Basilikum, Parmesan

• Kylling, Svampe, Risotto

• Kalvebryst, Kål, Peberrod

• Kartoffel, Bacon, Fløde

• Chokolade, Ananas, Cointreau

• Brød og smør

Pris pr. person 295kr.

 

Buffet-idé 3
min. 20 couverter

• Tigerrejer, Avocadocreme, Citrongel

• Gravad laks, Syrnet creme fraiche, Skorzonerrødder

• And, Pære, Valnødder

• Capaccio, Parmesan, Ruccola

• Perlehøne, Linser, Gremolata

• Svinebryst, Svampe, Saltede æbler

• Kalv, Jordskokker, Estragon

• Sweet potato, Gedeost, Kørvel

• Ost, Sprødt, Garniture

• Karamelkage, Kokoscreme

• Lakrids Panna Cotta, Luftig citron

• Brød og smør

Pris pr. person 345kr.

 

Receptionshapsere/-tapas
min. 20 couverter

• Tigerrejer, Syltet citronskal, Hytteost

• Røget laks, Soyaperler, Agurk

• Torsk, Krokant, Syrnet fløde

• Kalvebryst, Trøffelemulsion, Perleløg

• Bresaola, Gedeost, Artiskok

• Kyllingeterrin, Urtemayo, Blomkål

• Fynsk landskinke, Rygeost, Karse

• Bruchetta, Tomat, Basilikum

• Spansk omelet, Aioli, Chorizo

• Svinekæber, Rødbede, Løg

• Ost, Sprødt, Garniture

• Kage Serveres med brød og smør

Pris pr. stk 25kr.
12 stk ”hapsere” 275kr. pr. person

Snacks til vekomstdrinken 35,-
Sorbet (mellem forret og hovedret) 35,-
Ost som mellemret (mellem hovedret og dessert) 65,-
Alle 3 ovenstående "lækkerier" 98,-
Menubånd med påtrykt skrift 32,-

Sødt til kaffen...
Småkager 18,-
Kransekage 25,-
Chokolade 25,- 

Natmad...
Kartoffelsalat med kold glaseret skinke og lune frikadeller 75,-
Croissanter med 3 slags fyld 75,-
Hotdog's "med det hele" 75,-
Løgtærte med seranoskinke og salat 75,-
Klassisk pølsebord, med det der høre til 85,-

Buffet 1
Bagt Laks med urte creme og fennikel salat
Tarteletter med høns i asparges
Serrano skinke med melon og basilikums pesto
Pasta med tomat og parmesan

Svinemørbrad på ristede svampe
Honning/senneps marineret kalkun bryst med bagte rodurter
Kalve culotte med glaseret løg
2 slags kartofler
2 slags saucer

Brownie med mango og vanilje creme
Penna cotta med hvidchokolade og hindbær

Brød og smør
345 kr.

Buffet 2
Varmrøget laks med Mango og Avokado
Chili marineret tigerrejer med creme fraich og salat
Plukket kylling med bacon og grillet hjerte salat
Bresaola med artiskokker og rygeost  

Unghane bryste med citron og hvidløgs stegt gulerødder
Kalvefilet med grillet spidskål og Gremolata
Lammeculotte med tomater og oliven
2 slags kartofler
2 slags sauce

3 slags oste med kiks og garniture
Kakao Kage med karamel og passion
Skyr creme med Agurk  og hvidchokolade

Brød og smør
385 kr.

Sammensæt 3 retter

Forretter

Røget laks
Agurk – dild – soya

Kyllinge terrin
Cherry tomat – estragon – bacon

Tapas
3 små anretninger med tigerrejer, skinke og Bresaola

Hovedretter
Farseret ungehane bryst og ristede petit kartofler med rosmarin sauce
Kalvefilet med knust kartoffel og peber sauce
Oksefilet med pom Anna og rødvins sauce
Til alle hovedretter servers forårs garniture
Tilkøb for mørbrad kalv 45kr per person og okse 55kr. per person  

Dessert
Gataeu Marcel med mango og vanilje is
Skyr creme med bær og hvidchokolade
Mazarin med pocheret pære og karamel

Natmad

Kartoffelsalat med kold glaseret skinke og lune frikadeller....... 75,-

Croissanter med 3 slags fyld...........   75,-

Hotdog's "med det hele"............   75,-

Løgtærte med seranoskinke og salat.... 75,-

Klassisk pølsebord, med det der høre til... 85,-

375 kr.