Gå til hoved-indhold

Lalandia

Bo behageligt på Hotel Svanen - Billund i gåafstand til Lalandia

Begynd med en god stor lækker morgenbuffet på Hotel Svanen - Billund og besøg den spændende og kreative verden Lalandia med et hav af herlige oplevelser for hele familien. 

Lalandia slog dørene op for de første gæster d. 28. september 2017 og med konceptet med læring og leg har stedet allerede trukket en masse legebørn til.

Når du bor på hotel Svanen er der blot en gåtur på 600 meter til den nye attraktion, så du kan med fordel lade bilen holde på vores parkeringsplads - også den dag du tjekker ud. Du er også velkommen til at få din bagage opbevaret i receptionen den sidste dag efter check-ud, hvis i skal flyve hjem.

Efter en lang dag i Lalandia er I kun 5 minutter fra Hotel Svanens terrasse, hvor hele familien kan samles til kølige forfriskninger.

Hvis du ankommer til Billund med fly er det også nemt. I juli måned kan du bruge den gratis shuttlebus som kører imellem lufthavnen, attraktioner som Lalandia og hotellet.

Resten af året tager det mindre end 5 minutter med en taxi fra lufthavnen til Hotel Svanen - Billund.

Kontakt os hvis vi skal sammensætte det perfekte ophold på Hotel Svanen - Billund med en tur i Lalandia for hele familien.

Her kan du finde åbningstiderne og aktivitetskalender for Lalandia.

Opholdet bookes online eller ved direkte henvendelse på

 

Vi sidder altid klar til at sammensætte det perfekte ophold til dig og din familie.
Har du ønsker, eller spørgsmål, så skriv til billund@hotelsvanen.dk eller ring på 75 33 28 33