Gå til hoved-indhold

Hold dit næste møde eller konference i Billund – nærvær, fleksibilitet og service

Klar til konference? Dét bliver du, når du booker dine konferencelokaler hos os. Hotel Svanen er beliggende i Billund og tilbyder alt, hvad du måtte have brug for til din kommende konference eller møde. Mødelokaler til den mindre gruppe. Større lokaler til dagskonference. Samt overnatning til overnattende gæster fra heldagskonferencen.

På Hotel Svanen i Billund, ved vi hvad der skal til, for at jeres konference eller møde bliver en succes. Vi har sans for gode oplevelser og ikke mindst de små detaljer, der er med til at skabe helhed og kvalitet. Uanset hvilke behov og ønsker du har til dit møde, er vi klar til at hjælpe og til at sørge for, at dit arrangement bliver en succes.

Afholder du din konference ved Hotel Svanen, kan du forvente en nærværende og topprofessionel service.  Uanset dine behov kan vi imødekomme dine ønsker til konferencen. Overnatter konferencegæsterne, vil de kunne nyde hotellets faciliteter og slappe af i skønne omgivelser.

Vi er kendt for vores 4-stjernede faciliteter, og råder over 6 forskellige mødelokaler, der med flytbare vægge giver plads til alsidige anvendelsesmuligheder, som tilpasses dit arrangement.

Vil du vide mere om konference på Hotel Svanen? Kontakt os for at booke dine mødelokaler.

Vores team står klar til at assistere i planlægningen og eksekveringen af jeres arrangement med henblik på at sikre en problemfri og uforglemmelig oplevelse. 
På helligdage betales et servicegebyr på 50 DKK pr. person til dækning af helligdagstillæg til vores personale. 

Kontakt konference afdelingen for yderligere information eller bestilling på:

Professionelle konferencelokaler Billund

Vores hotel har lagt lokaler til mange spændende konferencer. Disse har fundet sted i vores moderne og professionelle lokaler, hvor der er WiFi, whiteboard, flipover samt beamer med lærred. Med andre ord er vores mødelokaler designet med alt det udstyr, du måtte have brug for til præsentationer og foredrag.

Ikke nok med at vores lokaler er i tiptop stand. Vi sørger også godt for dine medarbejdere eller kunder. Konferencen kan starte med morgenmad, en frokostbuffet midt på dagen, kage og kaffe til eftermiddag, og en 2-retters middag til aften – hvis I bare ikke vil hjem fra konferencen endnu.

Trækker det ud og kommer konferencegæsterne langvejs fra, er der naturligvis mulighed for at booke overnatning. De får et komfortabelt værelse med masser af lys, flot interiør og roen til at slappe af efter en lang dag på konference.

"STOR TAK for en fantastisk dag på Hotel Svanen. Alt forløb 100% perfekt. Alle var utrolig hjælpsomme og imødekommende. Og sikke en fantastisk mad!! Både frokost og middag var fuldstændig fabelagtig! Vi har holdt Årsmøde rigtig mange gange – og rigtig mange forskellige steder, men fredag den 15. september 2017 var noget af det bedste vi har oplevet. Vil du ikke give min besked videre til HELE holdet i fredags. Det kan I dælme godt være stolte over. Jeg håber, at vi kan vende tilbage en anden gang."