Gå til hoved-indhold

Selskaber

Hotel Svanen er et topmoderne og professionelt hotel med en hyggelig og stilet restaurant, professionel service og ikke mindst et køkken i international topklasse!

Vi har fornøjelsen af, at kunne byde velkommen til op til 200 personer i separat lokale kun for jeres gæster.
Få jeres velkomstdrink i loungen – eller udenfor på terrassen hvis vejret tillader dette – i dejlig, hyggelig atmosfære.

En fest er noget ud over det sædvanlige på Hotel Svanen. Vi byder dig og dine op til 199 gæster velkommen i de absolut skønneste rammer. Der er dækket op til gastronomiske oplevelser, smagfulde vine og en service i topklasse. Vores personale sørger altid for, at dine gæster ikke mangler noget. For på Hotel Svanen er alle gæster vigtige, hver og én.

På Hotel Svanen er mad og drikke i top. Vores gastronomi er en god blanding af det danske, franske og italienske køkken, hvilket giver gæsterne en udsøgt kulinarisk oplevelse.

Med disse rammer, er vi sikre på, at jeres fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Du/i er naturligvis altid meget velkommen til at komme ud og få en fremvisning af vores selskabslokaler - Ring og aftal en tid der passer dig/jer.

Vi glæder os til at byde Jer og Jeres gæster velkommen til en dejlig fest.

- Vi mødes om store oplevelser…

Få inspiration til din næste fest!

Skal du holde konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag, og skal det foregå i Billund? Hotel Svanen er det oplagte valg. Vi har plads til mange gæster og sammensætter menu og arrangement efter dine ønsker.

Vi har sammensat forskellige arrangement pakker. Hvis du vil have yderligere information og detaljer om retter, vine osv. kan du se dette i vores selskabsmenukort.

For yderligere information og bestilling, kontakt vores Restaurantchef.

Kontakt os gerne for et uforpligtende fremvisning af vores festlokaler.

Vi leverer også mad ud af huset.

Selskaber under 15 gæster, betaler 1500.00 DKK i lokaleleje. Ved Mindekomsammen betales lokaleleje uanset antal.
Se under Mindekomsammen, for mere info
På helligdage betales et servicegebyr på 50 DKK pr. person til dækning af helligdagstillæg til vores personale. 

Kontakt vores Restaurant for yderligere information eller bestilling på:

Overnatning

God nattesøvn & morgenmad er et must!

Vi har dejlige komfortable værelser til jeres overnattende gæster - incl. stor morgenbuffet dagen derpå. Ring gerne og forhør om pris.

Hvis det er bryllupsfesten, som vi er så heldige at få lov til at fejre med jer, er der et gratis værelse til brudeparret.