Gå til hoved-indhold

Eventyr

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier.
En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Michelle Kjær Rickelt
Restaurantchef & Sommelier

Claus Stolten
Køkkenchef

5 retters menu

Snack servering med bobler
Maison Albert Sounit, Bourgogne, Frankrig, Blanc de Blancs

---

Ret 1
Stegte norske kammuslinger med agurk og syrnet yoghurt
2019, Poggio Al Tufo, Toscana, Italien, Vermentino

---

Ret 2
Anderilette med hindbær og basilikums mayo
2020, Generación 76, Aragon, Spanien, Tempranillo

---

Ret 3
Fransk due med grillet pære og courgette fleur
(Hagl kan forekomme)
2019, Scwedhelm, Pfalz, Tyskland, Spätburgunder

---

Ret 4
Gratineret Hvid Dame og Gnalling med sort trøffel og Drunken Dog med stikkelsbær
2019, Bestheim, Alsace, Frankrig, Gewürstraminer

---

Ret 5
Mousserende sorbet
Rehydreret rabarber med vanilje iscreme
Acquesi, Piemonte, Italien, Brachetto

---

Kaffe eller The med sødt

Priser

Menuen uden drikkevarer - 595,-
Menuen inklusiv den gode vinoplevelse med 3 glas - 845,-
Menuen inklusiv den ultimative vinoplevelse med 5 glas - 995,-