Eventyr
”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier.
En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”
Michelle Kjær Rickelt
Restaurantchef & Sommelier
Amanda Olivia Frantzen
Souschef
5 retters menu
5 retters menu
Æbleskive med græskar – Andechip – Iberico*
Maison Albert Sounit, Caprice – Blanc de Blancs, Demi sec, Côte Chalonnaise, Bourgogne, Frankrig
---
Terrine på kulmule – Dild - Fennikel – Sennepsmayonaise
Menade, Verdejo, Rueda, Castilla y Leon, Spanien
---
Blomkål - Brunet smør - Hasselnødder – Frisk efterårstrøffel
Substance, Chardonnay, House of Smith, Columbia Valley, Whashington State, USA
---
Kartoffel kroket med kanin – Chorizocreme - Chips – Salviesne*
Weingut Heitlinger, Pinot Noir, Baden, Tyskland
---
Rosastegt andebryst – Karamelliseret kartoffel – Grønkål
Andesauce med fyld af andeconfit og tyttebær*
Moma, Rubicone, Rosso, Umberto Cecari, Emilia-Romagna, Italien
---
Gløgg-sorbet med ristede mandler
---
Gateau Marcel - Appelsinsorbet - Puffede ris*
Dulce de Moscatel, Sol de Reymos, Valencia, Spanien
---
Fyldt chokolade - Juleflæsk – Vaniljesmåkage*
---
Pris pr. kuvert
5 serveringer (markeret med *) uden drikkevarer
595 kr.
5 serveringer (markeret med *) inklusiv den gode vinoplevelse med 4 glas vin og kaffe
895 kr.
8 serveringer uden drikkevarer
795 kr.
8 serveringer inklusiv den ultimative vinoplevelse med 6 glas vin og kaffe
1.295 kr.
Ekstra servering til eventyret
Gammel Knas med solbær, skovsyre, mørk chokolade og knækbrød
125 kr.
Burmester Colheita 1955 - 295 kr.
Burmester Colheita 1997 - 245 kr.
Information om allergener og specialkost kan fås ved henvendelse til tjenerne.
V- vegetar G-glutenfri L-laktosefri