Gå til hoved-indhold

Eventyr

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier.
En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Michelle Kjær Rickelt
Restaurantchef & Sommelier

Claus Stolten
Køkkenchef

5 retters menu

Hjemmelavede snacks med bobler
Caprice, Albert Sounit, Côte Chalonnaise, Bourgogne, Frankrig

---

Ret 1
Marmoreret kulmule med kærnemælk og romanesco
Pazo de Villarei, Albariño, Rias Baisax, Spanien

---

Ret 2
Stegt blomkål med Løjrom og stikkelsbær beurre blanc
Green Ink, Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand    

---

Ret 3
Glaceret kalvebrissel, løgkompot og trøffel
Pete’s Pure, Pinot Noir, Murray Darling, Australien

---

Ret 4
Krondyrsfilet, kastanjer, kantareller og brombærsauce
La Ciboise Rouge, M. Chapoutier, Luberon, Rhône, Frankrig

---

Ret 5
Tonka-iscreme, pære og macadamianødder
Riesling Auslese, Ruppertsberger Hofstück, Pfalz, Tyskland

---

Kaffe eller the med hjemmelavet sødt og petit four

Priser

Menuen uden drikkevarer - 695,-
Menuen inklusiv den gode vinoplevelse med 3 glas - 995,-
Menuen inklusiv den ultimative vinoplevelse med 5 glas - 1.195,-