Eventyr
”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier.
En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”
Michelle Kjær Rickelt
Restaurantchef & Sommelier
Claus Stolten
Køkkenchef
5 retters menu
Snack servering med vinter cocktail
---
Ret 1
Havtaske i aske med rosenkål og rygeost sauce
Maison Albert Sounit, Bourgogne, Frankrig, Blanc de Blancs
---
Ret 2
Stegt norsk kammusling med brunet kartoffel pure og æble gastrik
Domdechant Wernersches weingut, Tyskland, Riesling spätlese
---
Ret 3
Oksetatar med karamelliseret løg iscreme og grønne tomater
Château des Jacques, Frankrig, Fleurie
---
Ret 4
Farseret vagtel med morkler, kastanjer og julesalat
Torre del Barone, Italien, Primotivo
---
Ret 5
Køkkenchefens signatur, skyr sorbet med brunsviger sauce og kartoffel
Château de Fesles, , Frankrig, Loire, Côteaux du layon
---
Kaffe eller te med hjemmelavet petit fours