Gå til hoved-indhold

A LA Carte

Hotellets Restaurant NOl8, i Billund, har åbent for A La Carte mandag til søndag fra kl. 17:30 - 22:00

Se vores menukort herunder med starter, forretter, hovedretter og desserter.
Spørg en tjener for allergener eller specialkost

Begyndelsen

Snack servering
79,-

Snack servering med bobler eller Gin & Tonic
135,-

Forretter

Marmoreret kulmule med kærnemælk og romanesco
115,-

Stegt blomkål med Løjrom og stikkelsbær beurre blanc
115,-

Glaceret kalvebrissel, løgkompot og trøffel
105,-

Til alle forretter serveres der hjemmebagt surdejs brød samt smør og aioli.

Hovedretter

Stegt helleflynder med kålskud og jomfruhummerbisque
285,-

Vildsvin, jordskokker og calvadossauce
245,-

Krondyrsfilet, kastanjer, kantareller og brombærsauce
285,-

Dansk oksemørbrad med beder og morkelsauce
365,-

Dansk kalvemørbrad, selleri og peberrodssauce
265,-

Til alle hovedretter serveres der kartofler a part
*Spørg en tjener for allergener eller specialkost

Desserter

Sirius med osteskum og blommer
Toast med Rødløber og Vesterhavsost dertil solbærkompot
125,-

Tonka-iscreme, pære og macadamianødder
95,-

Gulerodskage, havtorn og hvid chokolade
95,-

Finalen

Hjemmelavet sødt og petit four
55,-