Eventyr

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier. En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Michelle Kjær Rickelt
Restaurantchef & Sommelier
Claus Stolten
Køkkenchef


Snack servering med bobler
Maison Albert Sounit, Bourgogne, frankrig, Blanc de Blancs

---
Ret 1
Stegte norske kammuslinger med agurk og syrnet yoghurt
2019, Poggio Al Tufo, Toscana, Italien, Vermentino

---
Ret 2
BBQ marineret svinebryst med majs og flæskesvær
2020, Generación 76, Aragon, spanien, Tempranillo

---
Ret 3
Fransk due med grillet pære og courgette fleur
(Hagl kan forekomme)
2019, Scwedhelm, Pfalz, Tyskland, Spätburgunder

---
Ret 4
Gratineret Hvid Dame og Gnalling med sort trøffel og Drunken Dog med stikkelsbær
2019, Bestheim, Alsace, Frankrig, Gewürstraminer

---
Ret 5
Mousserende sorbet
Rehydreret rabarber med vanilje iscreme
Acquesi, Piemonte, Italien, Brachetto

---
Kaffe eller The med sødt


5 retters menuen uden drikkevarer
595,-
Menuen inklusiv den gode vinoplevelse med 3 glas
845,-
Menuen inklusiv den ultimative vinoplevelse med 5 glas
995,-