Gå til hoved-indhold

A LA Carte

Hotellets Restaurant NOl8, i Billund, har åbent for A La Carte mandag til søndag fra kl. 17:30 - 21:30

Se vores menukort herunder med starter, forretter, hovedretter og desserter.
Spørg en tjener for allergener eller specialkost

Begyndelsen

Snack servering
65,-

Snack servering med bobler eller Gin & Tonic
125,-

Forretter

Røget færøsk laks med æggeblomme creme og dild mayonnaise
125,-

Stegte norske kammuslinger med rimmet agurk og syrnet yoghurt
135,-

Anderilette med hindbær og basilikums mayo
95,-

Til alle forretter serveres der hjemmelavet brød, smør og aioli.

Hovedretter

Stegt dansk pighvar med hvide asparges og æble beurre blanc
315,-

Stegt fransk duebryst med confiteret duelår, grillet pære og courgette fleur
(skud hagl kan forekomme)
255,-

Dansk oksemøbrad med pommes fritter, grønne asparges og trøffel sauce
345,-

BBQ svinebryst med majs og pak cho
245,-

Grillet tun med løvstikke creme og sala
245,-

Til alle hovedretter serveres kartofler a part
*Spørg en tjener for allergener eller specialkost

Desserter

Gratineret Hvid Dame og Gnalling med sort trøffel, og Drunken Dog med stikkelsbær
125,-

Rehydreret rabarber med vanilje iscreme
95,-

Friske jordbær med chokolade mousse og jordbær sorbet
105,-

Isbar
45,- for børn l 65,- for voksne

Børnemenu

Børnetallerken
105,-

Pasta kødsovs
105,-

Fiskefilet med pommes
115,-

Isbar
45,-