A LA Carte
Hotellets Restaurant NOl8, i Billund, har åbent for A La Carte mandag til søndag fra kl. 17:30 - 21:30
Se vores menukort herunder med starter, forretter, hovedretter og desserter.
Spørg en tjener for allergener eller specialkost
Begyndelsen
Snack servering
65,-
Snack servering med bobler eller Gin & Tonic
125,-
Forretter
Røget færøsk laks med æggeblomme creme og dild mayonnaise
125,-
Stegte norske kammuslinger med rimmet agurk og syrnet yoghurt
135,-
Anderilette med hindbær og basilikums mayo
95,-
Til alle forretter serveres der hjemmelavet brød, smør og aioli.
Hovedretter
Stegt dansk pighvar med hvide asparges og æble beurre blanc
315,-
Stegt fransk duebryst med confiteret duelår, grillet pære og courgette fleur
(skud hagl kan forekomme)
255,-
Dansk oksemøbrad med pommes fritter, grønne asparges og trøffel sauce
345,-
BBQ svinebryst med majs og pak cho
245,-
Grillet tun med løvstikke creme og sala
245,-
Til alle hovedretter serveres kartofler a part
*Spørg en tjener for allergener eller specialkost
Desserter
Gratineret Hvid Dame og Gnalling med sort trøffel, og Drunken Dog med stikkelsbær
125,-
Rehydreret rabarber med vanilje iscreme
95,-
Friske jordbær med chokolade mousse og jordbær sorbet
105,-
Isbar
45,- for børn l 65,- for voksne
Børnemenu
Børnetallerken
105,-
Pasta kødsovs
105,-
Fiskefilet med pommes
115,-
Isbar
45,-



