Åbningstider: Køkkenet er åbent dagligt fra kl. 17:30 - 21:30 - søndag dog kun frem til kl. 21.00

Start Snack


Fanøskinke

Mandler - Oliven - Sprøde svær
85,-

Forretter

Røget Fanø laks
Tyttebær - Peberrod - Rødbede
125,-

Stegte kammuslinger 
Jomfruhummerbisque - Gulerod - Havtorn
125,-

Svinekæber braiserede med æble og øl
Løg - Jordskokker - Solbær
125,-
Kan også fås som hovedret til 255,-

Hovedretter

Stegt torsk
Perlespeltsotto – Bøgehatte – Mandler/Bacon 
265,-

Greater Omaha rib eye
Grønt Saute – Sauce Bearnaise – Tykke Fries 
ca. 300g - 395,-

New Zealand oksemørbrad
Blomkål – peber sauce – Spinat
Serveres med Råstegt kartofler

ca. 225g - 325,-

Kylling fra Hopballe mølle
Søde kartofler – selleri – Brunet smør 
255,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår
Pom saute – ærter/bacon – Smør sauce med citron 
235,-

Greater Omaha Striplion 
Grønt Saute – Sauce Bearnaise – Tykke Fries 
ca. 300g - 325kr

Vegetar-/Veganermenu

Spørg betjeningen vedrørende dagens menu.

Forret

95,-

Hovedret

195,-

Desserter

Nougatkage
Blomme – Creme fraiche-is – Hasselnødder
95,-

Pocheret Pære med Vinterkrydderier
Kakaosorbet – Karamel – Kardemomme
95,-


4 slags oste
Ristede Brød – Oliven – Nødder
95,-

Børnekort

Linguine med tigerrejer

Nuggets og pommes
Med grønne stænger

Deller med knust kartoffel
Og grønne stænger

Kyllingespyd med
Og grønne stænger

Til alle menuer er der børne is med.

Frit valg inkl.
89kr.