Åbningstider: 
Restauranten i Billund har åbent mandag - lørdag 12:00 til 16:00
Samt åbent alle ugens dage fra 17:30 – 21:30

Start Snack


Fanøskinke

Mandler - Oliven - Sprøde svær
85,-

Forretter

Røget Fanø laks
Tyttebær - Peberrod - Rødbede
125,-

Salat
Kål og Kerner med groft grønt
Croutons – Syltede Løg – Fløde
125,-

Stegte kammuslinger 
Jomfruhummerbisque - Gulerod - Havtorn
125,-

Svinekæber braiserede med æble og øl
Løg - Jordskokker - Solbær
125,-
Kan også fås som hovedret til 255,-

Hovedretter

Stegt torsk
Perlespeltsotto – Bøgehatte – Mandler/Bacon 
265,-

Greater Omaha rib eye
Grønt Saute – Sauce Bearnaise – Tykke Fries 
ca. 300g - 395,-

New Zealand oksemørbrad
Blomkål – peber sauce – Spinat
Serveres med Råstegt kartofler

ca. 225g - 325,-

Kylling fra Hopballe mølle
Søde kartofler – selleri – Brunet smør 
255,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår
Pom saute – ærter/bacon – Smør sauce med citron 
235,-

Greater Omaha Striplion 
Grønt Saute – Sauce Bearnaise – Tykke Fries 
ca. 300g - 325kr

Vegetarmenu

Indeholder æg og mejeriprodukter

Selleri
Brunet smør – Hasselnød – Spinat
195kr

Linguine
Bøgehatte – Fløde – Squash
195kr

Desserter

Nougatkage
Blomme – Creme fraiche-is – Hasselnødder
95,-

Creme Brulee
Unikas Karamelsten – Vaniljeiscreme – Amarena Kirsebær
95,-

Pocheret Pære med Vinterkrydderier
Kakaosorbet – Karamel – Kardemomme
95,-

4 slags oste
Ristede Brød – Oliven – Nødder
95,-

Børnekort

Pasta med Kødsovs

Nuggets og pommes
Med grønne stænger

Deller med knust kartoffel
Og grønne stænger

Kyllingespyd med
Og grønne stænger

Til alle menuer er der børne is med.

Frit valg inkl.
89kr.