Åbningstider: 

Restauranten i Billund har åbent mandag - søndag fra kl. 17:30–21:30

 

Forretter

115,- 

Kuller
Dansk Kuller Terrine med dild mayonnaise og syltede grønne tomater

Fasan
Paneret Fasan Rilette med blomkåls pure og chokolade gele.

Kalvebryst
Nyfortolkning af Kalvebryst med peberrods sovs og selleri.

 

 

Hovedretter:

 Helleflynder 245,-
Stegt Helleflynder med stegt kejserhat og røget fiskesauce med demiglace.

Endivie 215,-
Karamelliseret Julesalat med kastanjer og brunet smør sifon

Mørbrad 325,-
Stegt Himmerlandsk Mørbrad med løg og bearnaise sifon

Andebryst 245,-

Stegt Fransk Andebryst med rehydrerede rødbeder og kirsebær glace.

Svinebryst 235,-
Confiteret Svinebryst med savojkåls dolme, rosenkål og sauce på måneskær.

Desserter: 

 Hasselnødder 95,-
Hasselnøds Iscreme med hasselnød biscotti og kaffe gele.

Risalamande 95,-
Ris Panna Cotta med kirsebær sorbet og ris chips.

Oste fra Arla Unika 125,-
Oste udvalg fra Arla Unika med garniture og stegt rugbrød.