Åbningstider: 

Restauranten i Billund har åbent mandag - søndag fra kl. 17:30–21:30

 

Forretter 120,-

Torsk
Torskeskind - Sennep – Rødbede

Svineskank terrin
Blomme – Skorzonerrod – Urter

Kammusling
Gulerod – Græskar - Dild

 

 

Hovedretter:

 

Hopballemølle kyllingebryst 235,-
Svampe – Bygotto – Gammel knas


Oksemørbrad 325,-
Petit kartofler – Rødvins glace – Skalotteløg


Kulmule 235,-
Grønkål – Æble

Wienerschnitzel 235,-
Ærter – Peberrod – Pommes sauté

Kogte hvedekerner 175,-
/m kylling eller fisk 245,-
Ærter – Spinat – Tomat

Desserter: 

 

 Créme brûlée 105,-
Pære – Karamel sten(ost)

Kirsebær 95,-
Chokolade – Fennikel – Knas

Havgus – Krondild – Måneskær 115,-
Sylt – Sødt - Sprødtsirup