Gå til hoved-indhold

Restaurant NO8 på Hotel Svanen

Som gæst på Hotel Svanen skal du forkæles hele vejen rundt. Når du ikke slapper af på værelset eller nyder en tur til en af Billunds mange attraktioner, kan du finde dig til rette i vores helt egen Hotel Svanen restaurant. NO 8 er en eksklusiv restaurant med bar, der ikke blot henvender sig til sulten, men også til ønsket om smagsoplevelser af en anden verden.

Hotel Svanen bar og restaurant byder på internationalt inspireret mad og vin. Der bruges til enhver tid friske råvarer, og vi serverer de absolut bedste vine, champagner og drinks. Restauranten er for dig, der overnatter på hotellet eller for dig der er på besøg i Billund - til en skøn frokost eller en gourmetmiddag.

Book dit bord i Restaurant NO|8

Restauranten er åben for både hotellets overnattende gæster, lokale gæster og gæster generelt.

Vi er også for dig, der ønsker at gøre det kulinariske til en oplevelse udover det sædvanlige. Det kan ske i vores restaurant på Hotel Svanen eller i vores autentiske vinkælder, hvor vi nyder at sammensætte vinsmagninger og skønne madoplevelser til møder eller andre arrangementer.

Klar til at forkæle kæresten, kollegaer eller familien? Book dit bord i vores restaurant & bar på Hotel Svanen.

Oplev:
- Vores lækre sommerbuffet
- En skøn frokost
- Unikke oplevelser i vinkælderen
- Afslapning i baren

Køkkenets åbningstider:

  • Frokost: Mandag - søndag 12:00 - 16:00 
  • Aften: Mandag – lørdag 17:30 – 22:00 / Søndag 17:30 – 21:00
I samarbejde med easyTableBooking.dk

Restaurant i Billund byder på nye smagsoplevelser

I NO 8 bliver du mødt af venlige tjenere. Ude i køkkenet står dygtige og erfarne kokke klar til at tilberede din mad. Det er et af de bedre spisesteder med bar i Billund. Om du er afsted til konference, på kærestetur eller familieferie i Legoland eller Lalandia, ser vi frem til at servere for dig.

Vi bestræber os på at give dig nye og spændende smagsoplevelser. Vores kok sammensætter derfor specielle menuer, til dig der er ude efter den store gastronomiske oplevelse. Er du bare til en enkelt ret som aftensmad, klarer vi også det med vores A La carte menu. Har du blot brug for et godt glas vin eller en skøn drink efter en lang dag med møder? Du sætter dig bare i baren - så skal vi være der.

Vores bar på Hotel Svanen er oplagt at besøge, når du som overnattende gæst gerne vil slutte din dag af på en hyggelig facon.